20 Mayıs 2011 Cuma

Rotamız Bodrum



Rotayı Bodruma cevırdık cokoprenses'ten aldıgımız tavsıyeyle bakalım 3 aylık bebeyle nasıl yapıcaz bu tatıl olayını, o gun gelene kadar dusunmek ıstemıyorum hıc bısey çünkü dusunursem pınpırıklenırım vazgecerım bılıyorum..
Burnundan gelıcek gıtmeseydın keske okadarcık çocukla tatıl mı olur dıyende var, bosver suan en zahmetsız zamanı en guzel tatılını gecıreceksın dıyende yasayıp gorecegız sanırım Rabbım huzulur saglıklı bol dınlenmelı booolll sutlu(tatılde sutler artıyormus sırf oyuzden gıdıyorum desemde inanmayın bu tatile gercekten ihtiyacım var)bır tatıl nasıp etsın..

**sevgılı kocamın suan tek derdi otelde nargıle olmaması ıkı gundur basımın etını yedı arayıp nargıle getırebılırmıyım demıs ya otele onu tebrik ediyorum daha söylenecek birsey yok :)

6 yorum:

  1. hadi bakalım inşallah güzel geçsin.biz rezervasyonu Ceren dogmadan 1 ay önce yaptırmıştık düşün:))hep olumlu düşündük,olumlu da geçti.doktorumuz da en rahat tatilimiz olacagını söylemişti,gerçekten öyle oldu.uçakta uyuya uyuya gitmişti.şimdi kök söktürüyo.

    valla yiye yiye bi hal olmuştuk:))e haliyle temiz hava+bol yemek=süt patlaması:)

    biz exclusive odalarda kalmıştık,havuz kenarı,2.kat.ama bahçe katı daha mı iyi olurdu ne?

    YanıtlaSil
  2. Tatlım bir tatil ne kadar kötü geçebilir ki?
    Ne olursa olsun havanız değişecek,farklı şeyler görecekseniz,yemeğiniz önünüze gelecek yani kadın için bu tip şeyler önemli :) erkek için birşey farketmez belki ama..

    Peki hangi tarihlerde oradasınız ? Biz de bodrum'a uğrayacağız birkaç gün :)

    YanıtlaSil
  3. cokoprenses;bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete diyorum hazırlıklara başladığımdan berş sunu mutlaka yanına al dediğin bşrsey var mı?

    üfürükçüm biz persembe sabahı ucuyoruz kısmetse 6 gün ordayız inş bekleriz adres voyage torba;)

    YanıtlaSil
  4. Ooo siz erkencisiniz şekerim..
    Voyage'de voyagedir hee ,güzel bir tatil olacak.
    fırsat bulursan bol bol fotoğraf çek ..
    bizim tatile daha bir ay var,böhüüü

    YanıtlaSil
  5. olsun siz daha güzel bir zamanda tatile cıkıcaksınız ben o aralar ofisteki klimaların altında donuyor olucam asıl buna böhüü:((

    YanıtlaSil
  6. İşe de başlayacaksın yakında ondan erken gidiyorsunuz tatile galiba..kuzucuktan nasıl ayrılacaksın, kim bakacak peki?

    YanıtlaSil