18 Ekim 2011 Salı

Merhaba Kis MEvsimi

Bu sene kis erken geldi neredese 10 gundur kombi full time yaniyor eger butun gun acik birakmassak aksam babaneden eve geldigimizde bizi kutuplar karsiliyor iki sene once dun evlendigim gun hava sabah kalktigimda gunesliydi kuafordeyken incecik bir hirka vardi uzerimde keske organizasyonu bahcede yapsaydik iceri almasaydik diye dusunmustum oderece guzeldi fotograf cekimlerimiz acik havadaydi hic usumemistik aksam tam salona girerken yagmur baslamis hava serinlemisti evet derken yagmur ciseliyordu..
Nede cabuk gecti o iki sene o heycanlar telaslar insan hayatinda yasanilasi en onemli gunlerden biri bir dugun bir dogum birde olum zaten omur dediginde bunlarin arasinda yasanan birkac kareden ibaret degil mi?
Kisi sevmedim bunca yil, ocak subat dedinmi bir kasvet bir karanlik gelirdi gozume ama bu sene subat farkli bebegimin dogdugu gun var bu ayin icinde nasil sevmem subati gelsede o gun mumlari uflesek simdiden heycanliyim desem..

2 yorum:

  1. Vay be blogunu ilk takip ettiğimde 1-2 gün sonra doğumun gerçekleşecekti ve sen sabırsızdın.. Şimdi bebişinin bi kaç ay sonra gelecek doğumgününü bekliyorsun..Maşallah ve zaman ne çabuk geçiyor gerçekten.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Zaman nasil geciyor degil mi seninde dugun zamanin yaklastikca anlayacaksin bir bakmissin evlisin bir bakmissin annesin..
    Guzelliklerle..

    YanıtlaSil