10 Ağustos 2010 Salı

Hamilelerle Psikodrama Grubu katılım için son gün

Bugun boyle bir mail aldim aslinda katilmayi cok isterim ama atasehir bana cok uzak:(
Ilgilenenlere duyurulur..

Konu: Hamilelerle Psikodrama Grubu katılım için son gün

Daha önce de bu duyuruyu yayınlamıştım.
Psikolog Yeşim Ünalan Psikodrama bitirme tezi olarak Hamilelerle Psikodrama konusunu seçtiğinden dolayı yarın başlayacak grup çalışmalarına ilk bebeğini bekleyen hamileleri ücretsiz olarak kabul edecek ve 8 haftalık bir çalışma grubu oluşturacak.
 
Sanırım 2 kişilik kontenjanı hala müsaitmiş.
 
Bu fırsatı kaçırmayın derim.
 
Dr.Hakan Çoker
 

                               HAMİLERLERLE PSİKODRAMA

 

 

İnsan dünyaya geldiğinde yaşamından dokuz ay geçmiştir ve bu ilk dokuz aylık zaman, ömrünün sonuna kadar sahip olacağı eşsiz varlığının tayininde çok büyük önemli rol oynayan bir takım aşamalardan geçer.  Hafızanın kayıtları anne karnında başlar. Bebek hamilelik sırasında ve doğum esnasında her şeyden etkilenir ve kaydını yapar.Bu çalışma ile  annenin kaygılarını azaltabilmek, aslında  ne kadar büyük bir yaratım sürecinde olduğunu farkedebilmesi ve sonuna kadar bunun keyfini çıkarabilmesini sağlamak hedeflenmektedir. Böylelikle bebek de sağlıklı bir gelişim gösterecektir. Hem anneyi hem bebeği doğuma hazırlamak, doğum sürecini acılı ve kaygılı bir an olmaktan çıkarıp bir şölene dönüştürme amacı taşımaktadır. Her doğum bir mucizedir ve anneyle bebeğin birlikte gerçekleştirdiği ilk eylemdir…

 

Çalışmaya ilk hamileliklerini yaşayan, hamileliklerinin 8-26. haftasında olan ve hamileliği normal doğum seyrinde devam eden anne adayları  katılabilir.

İstanbul Psikodrama Enstitüsü ne bağlı olarak psikodrama terapistliği üst aşama bitirme tezi için yapılan bu çalışmadan ücret alınmayacaktır. Grup da yapılan paylaşımlar gizli kalacaktır.

 

 

                                        BAŞLANGIÇ TARİHİ:

       11 Ağustos 2010 Çarşamba

          19:00 – 21:00

 

Çalışmalar haftada bir, grup kararına bağlı olarak bazı haftalar iki sefer yapılabilir. Toplam 8 oturum olacaktır.

 

Yer :Özel Azra Çocuk Yuvası

         Ataşehir

 

Detaylı bilgi için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz:

0507 336 14 50

0216 577 35 16-17

Psikolog Yeşim Ünalan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder