16 Ağustos 2010 Pazartesi

Meyveli irmikli puding pastam

Ramazan ramazan biraz ayip etmis olucam galiba ama ozaman yemek
sitelerinin hepsinin durumu ayni olurdu bahanesiyle marifetimi sizlere
takdim etmek istiyorum.
Herkes tarafindan cok begenildi bu havada sutlu tatlilardan baska
birsey yenmiyor zaten dolapta iyice sogutuldugunda gercekten iftar
sonrasi icin iyi bir secim oluyor merak edenler icin malzemelerimiz ve
yapilisi asagida afiyet ossun efenim:))

9 kasik irmik
13 kasik toz seker
1kilo sut
50gr margarin
1paket vanilya
Taze meyve susleme icin cikolata sos ve ceviz
Taze meyveler haric malzemenin tamami sutle koyulasincaya kadar
karistirilir kaynamaya baslayinca ocaktan alinip yuvarlak bir kaseye
bir kismi dokulur biraz ilininca uzerine kucuk kucuk dogradigimiz taze
meyveler ilave edilir (ben nektarin ve kayisi kullandim). Kalan
karisim uzerine dokulur dolapta yaklasik 3-4 saat bekletildikten sonra
servis tabagina ters olarak cikarilir uzerine sos ve cevizle susleme
yapilirr..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder