23 Ocak 2012 Pazartesi

Aslolan saglik

Haftasonu kotu bir haberle geldi persembe aksami erken donduk evimize her aksamki gibi anne baba ve bebe olarak yataga girdik Doruk gece uykusuna dalarken yaninda hem annesini hem babasini istiyor ikimizinde kulaklarini tutup mincirarak kucuk mutluluk gulusleriyle uykuya daliyor ve cogunlukla bizde orada onunla uykuya daliyoruz.(bu kulak tutma huyundan nasil vazgrciricem bilmiyorum yalniz baskasinin kulaklarini gecti kendi kualaklarini uykusu geldiinde oyle bir cekiyor ki zaten kepce olan kulaklarimiz iyice shrek kivamina dondu iclerode hep yara:(() neyse uykuya dalmisken bir telefon geldi herzaman boyle gelen telefonlardan korkmusumdur zaten ki oylede oldu esimin amcasinin karisi yani yengesi beyin kanamasi gecirmis hastahaneye gittiler hemen ama durum cok kotuydu beyninyarisi kan dolmustu ve kurtulma sansiz cok azdi aniden yukselen tansiyon 34 yasindaki iki cocuklu gencecik bir anneyi hayattan kopardi beyin olumu gerceklesti kisa surede sonrada..
Haftasoni cenaze islemleriyle gecti ortada kalan iki cocuk biri 10 digeri 13 yasinda bir koca, abla, kardes, anne..
Ne denir ki bir anlik iste hayat, gozunu kapadiginda bir daha acma ihtimalini bile tahmin edemeycek kadar..
Ne denir ki bilmiyorum Allah geride kalanlarina sabirlar versin en cokta yavrularina simdi bir taraflari yarim ve omur boyu oyle kalacak hicbirimizin garantisi yok bu hayatta kalp kirmamak, insanlarin hafizalarinda iyi hatiralar birakmak, ben ben ve yine ben dememek lazim lazimki imam arkamizdan haklarinizi helal ediyormusunuz diye sordugunda cani gonulden bir helal olsun duyalim..

4 yorum:

  1. Başınız sağolsun. Bizimde haftasonu cenazemiz vardı, 40 yaş kalp krizi, eşimin kuzeni. Yani Allah geride kalanlarına sağlık versin, annesine sabır versin diyorum. Güzel yazılarda buluşmak üzere.

    YanıtlaSil
  2. Tesekkurler selen sizinde basiniz sagolsun olumler aslinda hayatin bir gercegi ancakk kabullenmek bukadar kolay olmuyor

    YanıtlaSil
  3. başınız saolsun:(okurken tüylerim diken diken oldu gencecikmiş daha..geride kalanlara Allah sabır versin

    YanıtlaSil
  4. Tesekkurler guzincim Allah hicbir cocugu annesiz babasiz birakmasin genc olunca olumler daha uzucu oluyor

    YanıtlaSil