14 Ocak 2012 Cumartesi

Asos alisverisi

Aslinda online alisverise karsi cok sicagim helede urunler indirimliyse bir tikla kapiniza kadar gelen urunler tadindan yenmiyor fakat ben bugune kadar surekli sans verdigim online alisverise artik veda etmek istiyorum!

Bir insan ne alsa bi falso olurmu yahu bu tamamen benlik bi durum yanliz onuda belirtmekte fayda var cunku ben aldigim hicbirseyin bedenini ya da numarasini tutturadim hic ya buyuk geldi ya kucuk ya da cok kullanissiz gorundugunden daha kalitesiz seyler cikti aldiklarim..
Dedim ya bu tamamen benimle ilgili yoksa aldigim siteler elbette urun bedenlerini vs yaziyor ama ben tutturamiyorum bu son asos alisverisimi 23 aralikta vermistim fakat cristmas tatili nedeniyle takildi ve persembe gunu ancak elimde oldu ayakkabiyi cok begenerek almistim ama cantadan umidim yoktu tam tersi cikti ayakkabi numarasi en az bir numara buyuk cikti kalip cok buyuk ve inanilmaz bir topugu var platform oldugu icin rahatsizlik vermiyor ama cok nadir giyilebilecek birsey canta aksam gezmeleri icin hatta gunlukte kullanilabilir bir clutch onu sevdim zaten 17$ filandi cok birsey beklemiyordum ama ayakkabiya 40$ verdigime uzuldum acikcasi:(

4 yorum:

  1. hayırlı olsunn,ayakkabıda çantada çok şıklar:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba. Her zaman Asos dan alisveris yapan biri olarak eger memnun degilsen urunden geri gonderebilirsin. Ya numarasini degistirir ya da para iadesi alabilirsin. Ben bir kere yaptim sorunsuz para iadesi yapildi. Ama tabii ki urunu alir almaz hemen gondermen gerekiyor..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba. Her zaman Asos dan alisveris yapan biri olarak eger memnun degilsen urunden geri gonderebilirsin. Ya numarasini degistirir ya da para iadesi alabilirsin. Ben bir kere yaptim sorunsuz para iadesi yapildi. Ama tabii ki urunu alir almaz hemen gondermen gerekiyor..

    YanıtlaSil
  4. Lilly cok tesekkur ederim geri iade etmek aklima geldi ama ugrasmak zor geldi acikcasi:)) hedoye ettim bile;)

    YanıtlaSil